Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Naruto világában létezik 9 nagyhatalmú és majdnem korlátlan erejű démon, akiket a biztonság kedvéért, amelyiket csak tudták elzárták egy egy ninja testébe. Ezeket a ninjákat Jinchuurikinek nevezzük.

 

 Bijuu: Ichibi - Shukaku, 1 farkú

Jinchuuriki: Subaku no Gaara

Ichibi másnéven a Homok Shukaku-ja egy mosómedve-kutya szerű lény. Ichibi-nek Gaara már a 3. gazdája az előző kettőről nem tudunk sokat.
A homok falu ninjái nagy katonai erő szerzése végett pecsételték Gaara-ba Ichibi-t, de ezzel sikerült elrontaniuk Gaara egész életét.
A shukaku elképesztő erőforrás Gaara-nak mivel az ő segítségével tudja tökéletesen irányítása alá vonni a homokot.
Ichibi rejztve marad Gaaraban amíg az el nem alszik így tehát egész életében ébren kell lennie.
Később az Akatsuki kiveszi Ichibit Gaarából amibe bele is hal de Chiyo nagyi Jutsuja és NAruto tömérdek Chakrája megmeni, de Chiyo belehal ebbe a technikába.

 

 Bijuu: Ninbi - Nekomata, 2 farkú

Jinchuuriki: Nii Yugido

Nibi egy kétfarkú macskadémon. Egy Yugido nevű lány testébe van zárva aki a Rejtett Köd Faluból származik.
Yugido-nak nem voltak gyermekkori problémái mint Naruto-nak és Gaara-nak ezért volt ideje a Bijju-val foglalkozni így már az akaratával képes teljesen felvenni a démon alakját.
Falu beli szerepe hasonlít Gaaráéhoz valószínűleg ő is egy ütőkártya a falu kezében.
Az Akatsuki őt is elfogja és kiszedi belőle a Bijuu-t

 Sanbi

 Bijuu: Sanbi - Genbu, 3 farkú
   
Jinchuuriki: Nincs elzárva

Sanbi egy 3 farkú teknősdémon. Képességeiről nem tudunk sokat csak hogy iszonyű gyors. Ő az egyetlen Bijju amelyik nincs elzárva senkiben, a víz mélyén és szabadon.
Deidara és Tobi kapják el, de inkább csak Deidara.

   

Bijuu : Yonbi - Soko,  4 farkú

Nincs Információ, sajnos még nem ismertük meg.
 

 

Bijuu : Gobi - Hoko, 5 farkú

Nincs Információ, sajnos még nem ismertük meg.

 

 Bijuu : Rokubi - Raijuu, 6 farkú

Nincs Információ, sajnos még nem ismertük meg.

 

 Bijuu : Makumori - Shichibi, 7 farkú

Nincs Információ, sajnos még nem ismertük meg.

 

 Bijuu : Hachimata - Yamata no Orochi, 8 farkú  
 

 

Bijuu: Kyuubi, 9 farkú

Jinchuuriki: Uzumaki Naruto

A Kyuubi egy 9 farkú rókadémon. 12 évvel ezelőtt majdnem elpusztította konohát de a 4. hokage egy ezáró Jutsuval saját újszülött fiába pecsételve megmentve ezzel a falut de feláldozva az életét.
Naruto-nak sanyarú gyermekkora volt mivel az emberek féltek a benne lakozó démontól. Ha Naruto magasabb izgalmi állapotba kerül pl felidegesítik, akkor a Kyuubi Chakrája kiszabadul és Naruto ereje megsokszorozódik.
Ha Naruto még idegesebb lesz akkor a Kyuubi Chakrája egy leplet formál körülötte emi nagyon hasonlít már a Kyuubi-ra. Ez tovább fokozódhat azzal hogy elkezdenek előjönni a farkak. 3 farok előjöveteléig Naruto még magánál van, de a 4. farok előjövetelekor
Naruto elveszti a fejét, átalakul, felveszi a Kyuubi alakját és már az ereje is hasonlít az igazi démonéhoz. a harc végeztélvel Naruto nem emlékszik sose semmire. A Kyuubi Chakrája nem csak másokra nézve veszélyes hanem Naruto-ra is, mivel a tömérdek Chakra szétszaggatja NAruto izmait, de a harc végeztével a Kyuubi gyógyítóereje ezeket a sebeket begyógyítja, Azonban ha ez sokszor ismétlődik Naruto élettartama lecsökken.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.