Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Név: Yondaime
Kor: 40 (?)
Rang: Negyedik Kazekage

A Rejett Homok Falujának Negyedik Kazekage. Ő Gaara, Temari. Kankuro apja.
Ő volt az aki megkérte Chiyo-t hogy zárja Gaara testábe shukakut hogy ő lehessen a legesősebb fegyver a faluban.
Azonban később úgy gondolta hogy Gaara nem felel meg ennek a feladatnak, s attól félt hogy elszabadúl. Ezért gyilkosokat küldött a saját fiára hogy megöljék.
A merénylők azonban sorra elbuktak többek között a Feleségének Karurának a testvére is.A negyedik Kazekage volt az is aki támogatta Orochimaru-t Konoha megtámadásában. Azonban Orochimaru orvúl elárulta s még a chunin vizsga negyedik fordulója elött meggyilkolta s felvette a szeméyliségét hogy a Hokage közelébe tudjon férközni.

Név: Temari
Kor:15-16 Shippuden: 18
Rang: Genin, Shippuuden: Chunin

Temari a legelső gyermeke a Negyedik Kazekagenak. Gaara és Kankuro nővére.gyakran nyers s nem fél kimondani amit épp gondol.Ő is mint a testvérei be voltak avatva konoha metámadásának tervében.Később miután kiderült hogy átverték őket ő és a tesvérei Naruto és barátai segtségére indulnak.Onnantól újra Konoha szövetségesei.
Shikamarunak segít aki később elsírja magát mikor megtudja h mindenki életben maradt. Onnantól kezdve a lány gyakran "bőgő masinának" nevezi a fiút.N agyon úgy tűnik hogy kettejük között lesz/van valami..

Név: Kankuro
Kor: 14-15 Shippuden: 17
Rang: Genin, Shippuuden : Chunin

Kankuro a negyedik Kazekage második gyermeke.Az ő stílusa is elég pimasz s nagyképű. Gaara bátja bár a kapcsolatuk az elején eléggé alárendelt volt ugyanis ő is mint a többiek félt Gaaratól.
Ám később mikor már Gaara is jó utra tért felébred benne a testvéri szeretett s igyekszik megvédeni Gaarat. Mindenben támogatja pont úgy mint egy igazi testvér.. ez az összetartozás leginkább a Shippudenben látható amikor Gaarat elrabolják s Kankuro megakarja menteni de megmérgezik.Amint jobban lett rögtön egy mentőakciót akart szervezni s döbbenten látta hogy a tanács még örül is hogy elrebolták. Teljesen kikel magából s komoly önuralomra van szüksége hogy fel ne képelje a tanács tagjait. Később maga is elindul Gaara megmentésére..

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Helyesbítés.

(..., 2012.06.23 11:08)

A Yondaime az jelenti, hogy negyedik. Gaara apja pedig a negyedik Kazekage volt. Minato és Ő is Yondaime volt, mivel mindketten negyedik kagék voltak a saját nemzetükben. Továbbá igenis tesók, te alulművelt.

Logen Uchiha

(jujj, 2010.09.18 22:25)

bocsánat!Félre írtam az előzőt!jujj-nak írtam az alattit!Am és Minato NEM TÁMOGATTA OROCHIMARUT TE FASZKALAP!ANYÁD ROSSZUL SZÜLT HOGY ILYEN BUZI VAGY AGYILAG?!!!!!!!!!!!!!!!!A YONDAIME AKKOR HALT MEG AMIKOR Naruto TESZTÉBE RAKTA A Kyuubi-T!TE FASZ!ÉS IGEN gcghjgf-NEK IGAZA VAN TE ZSÍR KURVA, FASZ, PICSALYUK!

jujj

(Logen Uchiha, 2010.09.18 22:21)

Valamit kurvára eltéveztettél!A Yondaime: Namikaze Minato, Naruto Uzumaki apja, Kushina Uzumaki férje!Te kurva hülye vagy gyerek!Ennyi észt 1 emberi koponyában!A Naruto sorozatról NEM TUDSZ SEMMIT!A Naruto sorozatban IGENIS Naruto Uzumaki APJA!!!!!!

jujj.

(gcghjgf -nek!, 2010.09.17 20:01)

Én pedig téged akarlak felvilágosítani.
1. Yondaime bizony egy Kazakage.
2. Ezek tesók. Nézd meg a Shippuuden első 4. részét. na majd ott meglátod.
jah. és én is találtam egy hibát :)
Temari a Shippuudenben már Jounin:)

gcghjgf

(White Cat, 2010.06.20 13:17)

Szia!
Bocs nem akarok bunkó lenni és semmi rossz szándék nincsen bennem csak csupán tájékoztatni szeretnélek hogy ezek hibásak.

1.: Youndaime a rejtőző levélfalu 4. hokage-ja
2.: Ezek nem tesók
3.: Gaara apja a homokfalu főnöke aki utálta a fiát a benne lévő szellem miatt és ezért Gaarat az anyja testvére nevelte mert az anyja meghalt amikor született.

Palást u.44

(Barbi, 2010.03.31 16:56)

SZIA!ÉN NAGY NARUTO RAJONGÓ VAGYOK

elit anbu

(szigma, 2009.07.01 23:54)

de foss vagy bazmeg nem tucc képet feltöltenni?

árpádhalom

(kata, 2009.03.12 15:04)

ó a batánőm szerelmes beléd...

rejtőző levél falű

(fedő, 2008.08.29 17:31)

ha kiraksz valamit akkor rakj hozzá képet is