Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Naruto Uzumaki: A történet főhőse, a 7-es csapat egyik tagja, benne él a kilencfarkú róka (Kyubi démon). Az elején mindenki utálja, de a történet folyatásával kezdik megszeretni őt. Riválisa Sasuke Uchiha. Álma, hogy Hokage legyen.

Sasuke Uchiha: A 7-es csapat egyik tagja, gyerekkorában a testvére (Itachi Uchiha) kiírtotta a klánját (Uchiha klán) ezért bosszút esküdött ellene. Sajnos annyira akart erőt gyűjteni, hogy átállt Orochimaru oldalára. Riválisa Naruto Uzumaki.

Itachi Uchiha: Sasuke Uchiha testvére, az Akatsuki tagja, azt a feladatot kapta, hogy társával, Hoshigaki Kisame-val szerezzék meg a Naruto-ban lévő Kyubi démont.

Hoshigaki Kisame: A rejtett köd falu hét nindzsavezérének egyike, azt a feladatot kapta, hogy társával, Uchiha Itachi-val szerezzék meg a Naruto-ban lévő Kyubi démont.

Orochimaru: Konoha három legendás Sannin-jának egyike, a rejtett hang falu alapítója. Érdekesség:Orochimaru-t akarták választani a 4. Hokage-nak, de mivel Yondaime kapta ezt a címet, elhagyta Konoha-t, de előtte megtanult egy Jutsu-t, amitől egyik testből a másikba vándorolhat, tehát hallhatatlan lehet, gyakran keres olyan testeket, akiknek van vérvonal képességük (pl: Sasuke Uchiha, vagy Kimimaro). Orochimaru egy ideig az Akatsuki tagja volt, de elhagyta őket, mert irigy volt Itachi-ra, és nemsokkal ezután alapította meg a Hang rejtett falvát.

Kabuto: Orochimaru szolgája, Konoha-i nindzsának álcázza magát, de miután a Chuunin vizsgán megtámadják Konoha-t, el kell menekülnie.

Kimimaro: Orochimaru egyik szolgája, sokáig az ő testét akarta használni, mert volt vérvonal képessége (a csontjaiban lévő A-vitamint képes volt megsokszorozni, így ki tudta venni őket a testéből, anélkül, hogy kevesebb csontja legyen) de aztán kezdett legyengülni a teste, és így Sasuke-t választotta. Az Akimichi klán tagja.

 

Anko: A Chuunin vizsga 2. fordulójának felügyelője. Kölyökkorában Orochimaru segédje volt, de Orochimaru-nak nem kellett ezért elhagyta, és kitörölte az emlékezetét, ezért Anko-nak sok rémálma van.

Hatake Kakashi: a 7-es csapat vezető Jounin-ja, egy igen erős ember (vérvonal képessége a Sharingan, ezt Uchiha Obito adja neki oda mielőtt meghalna) riválisa pedig Gai Sensei.

Yamanaka Ino: A Yamanaka klán tagja, Nara Shikamaru és Akimichi Chouji-val került a 9-es csapatba. Riválisa Sakura.

Haruno Sakura: A 7-es csapat tagja, riválisa Yamanaka Ino.

Gai Sensei: A 10-es csapat vezetője, Kakashi riválisa (elég vicces egy figura:)).

Rock Lee: A 10-es csapat egyik tagja, Hyuuga Neji riválisa (mivel nem nagyon ért a Ninjutsu-hoz és a Genjutsu-hoz, Lee minden erejéből a Taijutsu-ra koncentrál.

Gaara: A rejtett homok falu tagja, az ottani Kazekage (akit Orochimaru megöl) fia, belé van elzárva az egyfarkú démon (Shukaku).

3. Hokage (Sarutobi): Orochimaru mestere volt, sajnos a Chuunin vizsgán Orochimaru megöli. Konohamaru nagyapja.

Konohamaru: A 3. Hokage unokája, Naruto barátja.

Umino Iruka: Naruto régi tanára. Nagyon kedves Naruto-hoz, pedig az ő testében elzárt kilencfarkú démon ölte meg a szüleit.

4. Hokage (Yondaime): Ő zárta el a kilencfarkú rókát Naruto testébe. Hősként ünneplik Konoha-ban.

 

Tenten: A 10-es csapat tagja. Harcoknál tekercseket szokott elővenni, és azokból idéz fegyvereket.

Neji Hyuuga: A Hyuuga klán mellékágának tagja. Nagyon tehetséges, de utálja a Hyuuga klán főágát, mert azt hiszi, hogy ők ölték meg az apját (később, miután a Naruto-val vívott harcot elveszti, megtudja mi az igazság). Riválisa Rock Lee.

Inuzuka Kiba: Az Inuzuka klán tagja. Ő a 8-as csapatba került Hinata Hyuuga-val és Aburame Shino-val. Kutyájával Akamaru-val szokott küzdeni.

Akamaru: Kiba kutyája, és egyben segédje a harcoknál.

Hinata Hyuuga: A Hyuuga klán főágának  tagja. Ő a 8-as csapatba került Inuzuka Kiba-val és Aburame Shino-val.

Aburame Shino: Az Aburame klán tagja. Érdekesség: bogarak vannak a testében, és azoknak tud parancsolni.

 

Dosu Kinuta: A Chuunin vvizsgán a hang rejtett falvából jött nindzsa. Orochimaru-tól azt a feladatot kapta, hogy ölje meg Sasuke-t.

Zaku Abumi: A Chuunin vvizsgán a hang rejtett falvából jött nindzsa. Orochimaru-tól azt a feladatot kapta, hogy ölje meg Sasuke-t.

Kin Tsuchi: A Chuunin vvizsgán a hang rejtett falvából jött nindzsa. Orochimaru-tól azt a feladatot kapta, hogy ölje meg Sasuke-t.

Nara Shikamaru: A Nara klán tagja. A 9-es csapatba került, Akimichi Chouji-val, és Yamanaka Ino-val. Nagyon lusta gyerek, de hatalmas IQ-ja van (200-as IQ).

Akimichi Chouji: Egy rendkívül kövér gyerek, a 9-es csapat tagja, Shikamaru legjobb barátja. Rendkívül dühös lesz, ha valaki kövérnek nevezi.

Kankuro: Gaara, és Temari csapattársa. A chakra-jával szokta irányítani a bábuját, Karasu-t.

Temari: Gaara, és Kankuro csapattársa. Hatalmas legyezőjével rendkívül erős szelet szokott csinálni.

Ibiki Morino: A Chuunin vizsga egyik felügyelője. Testvére Morino Idate (ő csak 3-4 részben van bennt, úgyhogy nem jellemezném).

Kamizuki Izumo: Az egyik nindzsa, aki figyel a geninekre a Chuunin vizsga idején. Általában barátjával, Hagane Kotetsu-val szokott lenni.

Gekkou Hayate: A Chuunin vizsga 3. fordulójának vezető bírója volt az előharcoknál, de mielőtt elkezdődhetett volna a főpróba, megölték.

Hagane Kotetsu: Az egyik nindzsa, aki figyel a geninekre a Chuunin vizsga idején. Általában barátjával, Kamizuki Izumo-val szokott lenni.

Tsunade: Konoha három legendás Sannin-jának egyike. Ő lesz az 5. Hokage, miután a 3. Hokage meghal.

Shizune: Tsunade segédje. Tsunade megtanította neki a gyógyítást. Általában mérgezett tűkkel támad.

Jiraiya: Konoha három legendás Sannin-jának egyike. Ő tanította meg Naruto-nak a Kuchiyose no jutsu-t és, hogy hogyan használja a kilencfarkú démon erejét.

Asuma Sensei: A 9-es csapat vezető Jounin-ja.

Kurenai Sensei: A 8-as csapat vezető Jounin-ja.

Genma: Miután Hayate meghalt, ő lett a főbíró a Chuunin vizsga 3. fordulójának főpróbáján.

Deidara: Az akatsuki tagja. Ő és társa, Sasori kapták el a Gaaraban rejtőző Shukakut. A kezén lévő szájakba valami furcsa anyagot (Agyagot) adagol, amikből aztán különböző formájú dolgokat gyárt, ezeket életre kelti, majd felrobbantja őket. Deidera szerint a robbantás művészet. Mindkét kezét elvesztette csata közben, az egyiket Gaara, a másikat Kakashi szedte le. Később Kakuzu az egyiket visszaoperálta. Sasori halála után Tobi lett a partnere.

Momochi Zabuza: A történet elején az egyik küldetésben ő támadta meg Naruto-t és társait.

Haku: Zabuza társa volt. Kakashi ölte meg véletlenül.

Yashamaru: Gaara nagybátyja volt, de Gaara megölte, mert Yashamaru-t lefizette a Kazekage, hogy ölje meg Gaara-t.

Tayuya: A hang ötösének egyik tagja. Temari ölte meg.

Sakon és Ukon: A hang ötösének tagjai (igazából egy embert érnek, mert testvérek, és egymás testében élnek.

Sasori: Sasori (jelentése skorpió) Deidaraval jöttek a rejtett Kőből. Sasori legendás bábhasználó és készítő, 20 évvel a széria kezdete előtt hagyta el a Rejtett Homok faluját. A saját testének egy részét átalakította bábbá, ám némi vért és húst meghagyott saját testéből, ezeket egy ládában őrzi. A "hitokugutsu" metódust használja, hogy az embereket bábbá változtassa miközben azok még élnek, elérve ezzel azt hogy használni tudja a technikájukat még a haláluk előtt. Az Akatsuki tagja.

Rokushou Aoi: Az egyik küldetésben (ahol Naruto-nak Sasuke-nak és Sakura-nak Morino Idate-t kellett védelmezniük) az ellenfél által lefizetett Jounin. Naruto ölte meg a Rasengan-al.

Uchiha Obito: Az Uchiha klán tagja. Egy sziklaomlás végzett vele, de mielőtt meghalt volna, Kakashinak adta a Sharingan-ját.

 

Zetsu:  Zetsu egy elég furcsa megjelenésű "Ember". A teste egyik része világos, a másik teljesen sötét. Ezen kívül egészen érdekes "virág feje" is van. Egyedül utazott el, megnézni Sasuke és Naruto harcát. Az Akatsuki tagja.

Kakuzu: Missing-nin a Vízesés országából. Ő és társa Hidan szerezte be a két farkú macska démont. Fejvadász volt régebben, ám még mostanság is beszünteti az Akatsuki-s munkásságát egy kis vadászatért. A teste össze van fűzve egy fura kaccsal, amivel kiszedi halott ellenségei szívét, és magába rak. Ez garantál neki elementáris védelmet. Közeli kapcsolatban van a vízzel, de ugyanúgy a tűzzel, széllel, földdel és villámmal is.

Hidan: Hidan egy hosszú kaszát hord magával, ő a leglassabban támadó a csapatban. Sok eddig ismeretlen országban megfordult már. Ő és társa Kakuzu fogták el a kétfarkú macskadémont. Hidan egy gonosz isten vallását gyakorolja, aminek a neve Jashin. Ez a vallás a káoszt és a halált szereti, Hidan majdhogynem halhatatlan, túlélte a lefejezését is. Az Akatsuki tagja.

Tobi: Zetsu által került be a az Akatsuki-ba, miután Sasori meghalt.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

aqvamarin@citromail.hu

(Amami, 2009.05.03 22:13)

nekem Sasuke és Hidan a kedvenc szereplőm

xon

(nox?, 2009.03.05 16:32)

you what name? star im name star bye

Aya-sama

(Aya-sama, 2009.02.09 08:07)

Nagyon tetszik az oldal. Nektek ki a kedvenc szereplioitek. Nekem Itachi, Tobi es Deidara.

hang ötösének egyik tagja

(glkhőbvllhjvh, 2009.02.03 18:21)

http://naruto123.mhttp://naruto123.mlap.hu/users/kyubi/icons/l3078816.jhttp://naruto123.mlap.hu/users/kyubi/icons/l3078808.jpgpglap.http://naruto123.mlap.hu/users/kyubi/icons/lhttp://naruto123.mlap.hu/users/kyubi/icons/l3078816.jpg3078808.http://naruto123.mlap.hu/users/kyubi/icons/l3078808.jpgjpghu/users/kyubi/icons/l3078816.jpg

fvsdfdcvfc

(shadi, 2008.12.09 20:44)

nagyon szeretnék dzsucukst cinálni

KEMECSE

(vadlku REBEKA , 2008.10.28 08:16)

NAGYON JISZTGÉOHOKOXKMLHÉG AZ OLDAL TITKOSAN IRTAM KLIK OZ ALDORA

hang ötösének egyik tagja

(tayuya, 2008.10.12 15:02)

vicceltem nincs semmi szekta bocsi csak a kiss tesom nyomkodja a gépet és még ö vete fel a telefont és beszélt toomi
hang ötösének egyik tagja

(tayuya, 2008.10.12 15:00)

vicceltem nincs semmi szekta bocsi csak a kiss tesom nyomkodja a gépet
kemecse dimitrov ut

(Barna miki, 2008.10.12 14:56)

sziasztok

hang ötösének egyik tagja letem

(naroto vagy más néven Tomi , 2008.10.12 14:54)

akor áll a alku tayuya én bene vagyok igaz az elob hivtalak fel

hang ötösének egyik tagja

(tayuya, 2008.10.12 14:50)

Na van egy szektám amibe tagok kénének elérhetö számom tel 06203194562 jo telefonáljatok

levél falu

(thamari, 2008.10.12 14:45)

rolam nagyon kevés a cik és a interneten és ha ez igy

megy tovább akkor a legyezövel lecsapom a fejeteke és ezt vehetik fenyegetésnek

budapest

(tácsor mari manci, 2008.10.12 14:40)

Ha 3-szor ki mondod hogy Bládi Méri éjfélkor a tükör elöt akor megöl

kemecse partizán ut 2,a

(VADILKU REBEKA, 2008.10.12 14:37)

sziasztok ez a Táncsor mari manci egy kicsit hüje nem gondoljátok én itt szivesen beszélgetek ha akatok irjatok nekem majd én is irok

budapest

(tácsor mari manci, 2008.10.12 14:33)

dzsámbo ticsuszi dze ko hutigu ha éjfélkor ezeket a szavakat ki mondod akkor egy kivánságod teljesül de ünep napon kell kimondani de tudom hogy nem elhietö de probáld ki továbi jó napot Táncsor Mari Manci

budapest

(tácsor mari manci r.i, 2008.09.26 11:54)

szeva irjátok le telefon számotokat jo vagy mms cimet jo sziasztok

kemecse partizán ut 2,a

(vadilku viktória, 2008.09.26 11:48)

NAGYON jo az oldal nekem tetszik csőőő'''''

budapest

(tácsor mari manci, 2008.09.26 11:40)

de tükjo áz oldal ino thamari sakura tenten hinátá jugá
tel 06203194562
fos picsa szar narotuföcim dal szept 26 11.40

kemecse partizán ut 2,a

(VADILKU REBEKA, 2008.09.26 11:35)

tök jo csak nem indulnak a játékok
szeptenber 26 11.34

rejtőző levél falú

(fedő, 2008.08.29 17:26)

nagyon jó képek. honnan szerezted öket? meg tudnád mondani